Einde werkzaamheden secretariaat commissie per 1 oktober 2019

Einde werkzaamheden secretariaat commissie per 1 oktober 2019

De Commissie de Winter heeft op 12 juni 2019 haar rapport gepresenteerd. Het secretariaat is daarna nog even in functie gebleven maar heeft inmiddels zijn werkzaamheden per 1 oktober 2019 beëindigd. Vanaf die datum zullen uw mails niet meer door het secretariaat van de commissie worden beantwoord.

De Hulplijn Verbreek de Stilte is vanaf nu de instantie waar u terecht kunt voor het doen van een melding. Zij kunnen u ook helpen met adviezen, juridische bijstand of verwijzing naar passende hulp. De hulplijn is bedoeld voor slachtoffers, getuigen of andere betrokkenen van lichamelijk of psychisch geweld en seksueel misbruik. Als u dat wilt, kunt u anoniem blijven. Bel de hulplijn Verbreek de Stilte op 0900 9999 001 (ma-vr 8:00 - 20:00 en za 10:00 - 17:00 uur) voor advies en een luisterend oor. U kunt uw vraag ook per mail stellen of een terugbelverzoek doen via een contactformulier dat u op de site vindt: https://www.verbreekdestilte.nl/over-de-hulplijn/.


Als u wilt weten wat er aan concrete stappen gebeurt als vervolg op het eindrapport van de commissie, kunt u het beste de site van de lotgenotenorganisaties in de gaten houden. Zie hun website: www.koershuis.eu.